Notícies

Navigation Bar

Dilluns 20 d'abril l'Ajuntament celebra el Ple de forma telemàtica

El Ple serà a les 17h i es retransmetrà en directe a través del canal Youtube de Premià de Dalt Media

Above Content Body

Content Core

La situació actual d'estat d’alarma i les mesures de confinament ocasionades pel COVID-19 afecten també el funcionament habitual de les administracions locals, impossibilitant la celebració de les reunions dels seus òrgans de govern de manera presencial i, òbviament, també dels Plens.

En el cas de Premià de Dalt, el Ple ordinari del mes d'abril el podreu seguir en directe a través del Canal Youtube Premià de Dalt Media, gracies al suport de Localret amb la plataforma localretmeet, i la col·laboració de Premià de Dalt Media, el canal audiovisual en línia de caràcter institucional.

El consorci Localret ha posat en marxa una plataforma per a la celebració dels òrgans col·legiats a distància mitjançant videoconferència per part de les administracions locals de manera segura i donant compliment al Decret llei 7/2020, de 17 de març i al Reial Decret llei, de data 31 de març.

Es tracta d'un servei de videoconferència basat en el programari de codi obert Jitsi Meet instal·lat en servidors d’ús exclusiu de Localret. El servei permet la retransmissió dels plens en directe utilitzant la plataforma YouTube.

El Ple ordinari

La sessió començarà a les 17.00 hores i l'ordre del dia consta de 38 punts, el primer dels quals és l'informe de regidories en l'àmbit de la situació d'emergència sanitària de la COVID19. Els 7 punts següents els proposa el Govern dins de les àrees d'Alcaldia (4), Desenvolupament Local (1), Economia (1) i Seguretat Ciutadana i Convivència (1).

ERC presenta 2 mocions (Per l'equitat de les activitats extraescolars d'aprenentatge a través del projecte del Passaport Edunauta i Per a la contractació de la figura d'un/a vetllador/a per a les escoles de primària); i la Crida, 1 (Per establir un canal formal de comunicació i intercanvi d'informació entre Govern i oposició amb reunions telemàtiques setmanals).

Pel que fa a precs i preguntes de l'oposició al Govern, ERC en fa 12 i 1 prec; la Crida, 3; i C's, 8 preguntes i 3 precs.

 


Ordre del dia del Ple Ordinari del 20 d'abril de 2020

Below Content Viewlet

Document Actions