Notícies

Navigation Bar

Dilluns 18 de setembre arrenquen les proves de selecció d’espantadors/es per a Horrorland

Durant 17 dies d’obertura, el parc del terror ubicat a Illa Fantasia donarà feina a més de 220 persones

Above Content Body

Content Core

Horrorland, el parc del terror ubicat a Illa Fantasia, ja prepara la seva nova temporada i necessita personal per poder ampliar la seva plantilla. Més de 220 persones, durant els 17 dies d’obertura,  treballaran al complex que aquest any celebra el seu cinquè aniversari.

Es busquen actrius i actors professionals amb experiència demostrada. També fan falta perfils per fer ensurts, animació de carrer, personal de botigues, accessos, restauració, zona de jocs i perfils amb habilitats especials. Algunes de les places per ocupar no requereixen experiència prèvia. 

Finalment, el complex busca personal de seguretat, neteja, logística i assistència per cobrir espais de restauració, accessos, botigues i zona de jocs. Destaquen necessitats més específiques que requereixen certa experiència com fotògrafs, cuineres/cuineres i cambreres/cambrers.

El procés de selecció i el càsting tindrà lloc a les mateixes instal·lacions els dies 18 i 20 de setembre a Horrorland. Es poden consultar les ofertes de feina i els requisits al web del parc.

Aquest any el parc presentaran 3 espectacles nous, 3 cases amb nova temàtica i varies sorpreses per commemorar els 5 anys del complex. Horrorland obrirà les seves portes el 12 d’octubre i finalitzarà la seva temporada el 18 de novembre.

Below Content Viewlet

Document Actions