Notícies

Navigation Bar

Dilluns 1 de Maig té lloc l'Aplec de la Cisa

Com sempre l'esdeveniment se celebra al Santuari de la Mare de Déu de la Cisa i voltants

Above Content Body

Content Core

A les 11 del matí el Santuari acollirà la Missa a la Mare de Déu de la Cisa i, en acabar, Ball dels Goigs de la Cisa amb els Gegants Altemir i Bonadona i benedicció de les ofrenes de llum, flors i "sabres". El sabre és un brioix dolç que pren la forma, com el nom indica, de sabre, d'espasa.

A les 12 del migdia l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) oferirà un taller per a grans i petits sota el santuari, en què explicarà què són i què fan les ADF, com comportar-nos si veiem una cortina de fum o una emergència al bosc. A les 12.30 h, a la font, sardanes amb la Cobla Premià i a les 14 h, paella popular guisada pels Cuiners de la Terra i tot seguit, bingo de l'Aplec.

A les 17 h la Cia. La Guilla oferirà "Una carretada de conrtes" a la bassa i les tradiocinals havaneres amb el grup Serra de Marina i rom cremat per a tothom tancaran les activitats.

Matí i tarda hi haurà, com sempre, Fira d'Artesania pel carrer de la Cisa, a tocar del Santuari.

L'Aplec de la Cisa l'organitza l'Ajuntament de Premià de Dalt amb la col·laboració del Santuari de la Mare de Déu de la Cisa, els Geganters de Premià de Dalt i la Comissió de Festes.

Consulteu totes les actiivtats fent clic al cartell d'enguany, una creació de Lali Rodríguez Tió.

Below Content Viewlet

Document Actions