Notícies

Navigation Bar

Ple Extraordinari l’1 d’abril per designar les persones membres de les meses electorals per a les eleccions generals

Sorteig públic per a triar els integrants de les meses entre les persones censades menors de 70 anys

Above Content Body

Content Core

Aquest dilluns 1 d’abril de 2019, a les 09.30 h, s’ha convocat sessió extraordinària de ple de l’Ajuntament de Premià de Dalt. L’únic punt de l’ordre del dia és el de procedir al sorteig públic per la designació dels membres de les meses electorals per a les eleccions generals del 28 d’abril.

La Llei Orgànica 2/2011, de 28 de gener, estableix que la formació de les meses electorals és competència dels ajuntaments, sota la supervisió de les Juntes Electorals de Zona, i que el president i els vocals de cada mesa han de ser designats per sorteig públic entre la totalitat de les persones censades menors de 70 anys -si bé a partir dels 65 anys poden manifestar la seva renúncia- i que sàpiguen llegir i escriure. El president ha de tenir la titulació de Batxillerat o Formació professional de segon grau, o subsidiàriament el Graduat Escolar o equivalent. En el mateix sorteig també s’escullen cadascun dels suplents de cada mesa.

Un sorteig informàtic seleccionarà aleatòriament , entre les persones que figuren al Cens Electoral, els integrants de les meses electorals de Premià de Dalt.

Cliqueu aquí per a veure l'ordre del dia que només conté un punt.

Below Content Viewlet

Document Actions