Notícies

Navigation Bar

Dijous 6 de març es restableix la circulació habitual al nucli antic

Des del passat 10 de febrer diversos carrers havien canviat de sentit i dues parades de la línia de bus també s'havien modificat

Above Content Body

Content Core

Bus definitiuUn cop acabades les obres de pavimentació del tram central de la Riera de Sant Pere, concretament des del carrer de ca la Teta fins a la plaça de la Vila, el trànsit rodat al nucli antic de Premià de Dalt recupera la seva normalitat. Entre altres, la carretera a Premià de Mar tornarà a ser d'un sol sentit de circulació i s'hi podrà aparcar, mentre que ja s'ha anul·lat el pas alternatiu a la Riera de Sant Pere, des de la plaça dels Avis al carrer de la Cisa.

La regidoria de Transport també informa les persones usuàries d'aquesta línia d'autobús interurbà, C-14, que connecta els diferents barris de Premià de Dalt amb el municipi veí de Premià de Mar i l'estació de Renfe, que a partir d'aquesta data, 6 de març, la línia recupera el recorregut i les parades habituals. Per tant, tornen a quedar habilitades les parades de Riera de Sant Pere - Josep Maria de Sagarra i la de la Riera de Sant Pere - Carretera a Premià de Mar (davant el forn Joan Jorge).

Below Content Viewlet

Document Actions