Notícies

Navigation Bar

Dijous 3 de novembre s'organitza un Taller d'alimentació saludable

Per a famílies amb fills de 3 a 6 anys

Above Content Body

Content Core

alimentació saludableDieta saludableDijous 3 de novembre, de 15 a 16.30 hores, des de la regidoria de Benestar Social i Família s'organitza un Taller sobre alimentació saludable adreçat a famílies amb fills en edats compreses entre els 3 i els 6 anys.

L'activitat té lloc a l'Espai Santa Anna (camí del Mig /Via Primília). El taller té un caràcter participatiu on, a partir d'una explicació i un marc teòric, s'elaboraran menús saludables pels nens i nenes.

Entre altres es parlarà del component social del menjar, del desenvolupament dels infants, dels esmorzars, dels berenars i també del tipus de greixos.

Amb tota aquesta informació teòrica, es confeccionarà un menú complert, variat i saludable. El nostre cos, igual que un cotxe, funciona amb carburant, però en el nostre cas el carburant és el menjar. Amb dinàmiques, farem entendre què és una bona alimentació i quins beneficis té per al nostre dia a dia.

El taller el porta a terme "Ciència Divertida", una agència d'entreteniment que genera i executa projectes per a nens i joves d’entre 4 i 16 anys que recolzin l’educació de la següent generació, divulguin la ciència i l’experimentació, promoguin les actituds positives i eduquin en valors, de forma distesa, atractiva i divertida.

L'objectiu del taller és doble:

  1. Entendre la importància d’una bona dieta en el nostre desenvolupament persona
  2. Seleccionar els millors aliments d’una bona dieta.

    

Below Content Viewlet

Document Actions