Notícies

Navigation Bar

Del 9 a l’11 de febrer, International Carnaval Cup a Premià de Dalt

28 equips de categoria infantil seran al Camp Municipal de Futbol durant tot aquest cap de setmana per a participar a la International Carnaval Cup. Es tracta d'un esdevenimnent internacional en què podrem descobrir les futures perles del futbol europeu.

Above Content Body

Content Core

Es tracta del torneig hereu de l'Argentona Cup. Per cinquè any consecutiu i aprofitant la parada de les lligues del Futbol Base en dates de Carnaval, s'organitza el “V Torneig International Carnaval Cup”, que aquest any té la seva seu en les instal·lacions del Club Esportiu Premià de Dalt.

Hi participaran equips de gran renom i trajectòria en el món del futbol com ara el FCBarcelona, el Manchester City, la Reial Societat, el RDC Espanyol, València, Celta, Saragossa, West Bromwich, Legia de Varsòvia, Genk de Bèlgica… 

L'objectiu principal, és que els propis jugadors puguin valorar els valors que transmet un esport com el futbol i sobretot que tots els participants i acompanyants gaudeixin d'un gran espectacle i tinguin l’oportunitat de descobrir joves talents amb un gran futur a l’horitzó.

Calendari i horari de partits

Us el podeu descarregar AQUÍ

Cartell de la International Carnaval Cup

Below Content Viewlet

Document Actions