Notícies

Navigation Bar

Del 31 de gener al 6 de febrer, 2a Setmana Oncològica de Premià de Dalt

Amb el lema "El Càncer, una malaltia 'humana'"

Above Content Body

Content Core

Cartell de la 2a Setmana OncològicaDurant set dies Premià de Dalt acull una àmplia programació d'activitats, organitzada per Oncolliga Premià de Dalt i amb el suport de l'Ajuntament.

La 2a Setmana Oncològica té una prèvia. Els dies 29 i 30 de gener l'establiment comercial Condis de la plaça Mil·lenari duu a terma la campanya "Posem-li pebrots al càncer". Voluntaris participants de la campanya ofereixen una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell a canvi del preu simbòlic d'1,5 euros. La iniciativa té com a objectiu fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia. Les aportacions recollides es destinen íntegrament a projectes de suport i atenció a persones amb càncer i els seus familiars.

Diumenge 31 de gener, a les 12h, s'obre oficialment l'esdeveniment amb la inauguració de l'exposició de fotografies "Identitat esculpida", de Mar Hernández, a la sala d'exposicipons Arts i Lletres de la SC Sant Jaume.

Dilluns 1 de febrer, a les 20h, la sala d'Arts i Lletres acollirà la xerrada "La meva experiència amb el càncer", conduïda per Fina Paredes i Miguel Ramírez. L'endemà, a les 18.30h, el Casal de la Gent Gran serà l'escenari de la xerrada-col·loqui "Càncer i envelliment", amb la Dra. Clara Montagut i la Dra. Maria Pi Figueras, Oncòloga i Geriatra, respectivament, de l'Hospital del Mar de Barcelona.

Dimecres 3 de febrer, a les 19.30h, a la sala d'exposicions d'Arts i Lletres el doctor Miguel Ramírez parlarà de "Càncer i estrès, possible abordtge psicològic".

Dijous 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer, a les 16h, a l'Espai Santa Anna es farà un debat amb el títol "Com et puc ajudar? El cuidador principal del malalt amb càncer", amb la participació de malalts i cuidadors, i conduït pel Dr. Pere Beato. En acabar, actuarà la Coral del Barri.

Divendres 5 de febrer, a les 19.30h, es projectarà la pel·lícula "Bajo la misma estrella", amb comentaris d'Ernest Corominas i la Dra. Amèlia Quílez. L'entrada té un preu de 3€.

Dissabte 6 de febrer es clourà la 2a Setmana Oncològica de Premià de Dalt a la sala de sessions de l'Ajuntament, a les 11.30 h, amb una tertúlia sota el títol "Jo tinc càncer" en què participaran malalts i que serà conduït per la Mercè Krauel i la Maria Santanach. Clourà l'acte la Coral Primiliana.

Podeu consultar totes les activitats programades a la 2a Setmana Oncològica en aquest document.

Programa de la 2a Setmana Oncològica

Programa de la 2a Setmana Oncològica

Fitxer: 2asetmanaoncolA_gica.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 664,87 kB

Below Content Viewlet

Document Actions