Notícies

Navigation Bar

Del 28 de juny al 2 de juliol... és Festa Major a Premià de Dalt!!!

Organitzada per la Comissió de Festes

Above Content Body

Content Core

Bona Festa Major 2017!

Portada Festa Major 2017En Carles Ramon, metge jubilat, veí molt conegut de Premià de Dalt per la seva col·laboració en entitats solidàries, fundador d'Oncolliga Premià de Dalt i integrant del Consell Municipal de Cultura, serà el pregoner de la Festa Major 2017 i també la persona a qui enguany se li atorga el Premi Carmina, una distinció honorífica de l'Ajuntament de Premià de Dalt que atorga el Consell Municipal de Cultura cada dos anys per a reconèixer la trajectòria cultural i social d'una persona i/o entitat.

La tirada de trons anunciarà com cada any l'inici de la Festa Major en honor a Sant Pere, dimecres 28 de juny. A les 19.30h la Colla Gegantera sortirà de la Biblioteca Jaume Perich per anar a la SC Sant Jaume i acompanyar el pregoner fins a l'antic Ajuntament. A les 21.00h es farà la repicada de campanes i a les 21.15h, la lectura del pregó i, en acabar, el lliurament de Premi Carmina.

La plaça de la Vila serà l'escenari del Sopar Popular (4€ que inclou entrepà a escollir + beguda) i, tot seguit, del IX Festival de Playbacks FM amb l'actuació de 20 grups de menuts, joves i grans del poble, en el decurs del qual la veïna del barri del Remei, Carla Sanz, presentarà el seu treball discogràfic.

Consulteu totes les activitats programades, els horaris i els espais al programa de festes o al de butxaca.

Programa de la Festa Major 2017

Programa de la Festa Major 2017

Fitxer: PREMIA__DE_DALT_REVISTA_2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 1,2 MB

Programa de mà

Programa de mà

Fitxer: PREMIA__DE_DALT__PM_2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 493,95 kB

VI Trobada de vehicles policials i d'emergència    Toca'm a banda

  Pere Tapes, el nostre "correbars"III Festa del Motor

  Guerra de Bombardes

Below Content Viewlet

Document Actions