Notícies

Navigation Bar

Del 25 al 29 de juny se celebra la Festa Major de Premià de Dalt

Després d’anul·lar-la l’any passat a causa de les condicions sanitàries per la pandèmia de la Covid-19, Premià de Dalt sí celebrarà aquest 2021 la Festa Major.

Above Content Body

Content Core

 

Premià de Dalt celebrarà Sant Pere del 25 al 29 de juny, amb activitats adaptades a les mesures sanitàries establertes en el context actual de pandèmia. Totes les activitats per a celebrar Sant Pere són gratuïtes però l’aforament és limitat i algunes requereixen inscripció prèvia online pel protocol anti-COVID-19.

La sortida dels Gegants des de la Biblioteca Jaume Perich i Escala i la tirada de trons  marcaran l’inici de la Festa Major 2021. Serà divendres 25 de juny a les 19 hores. El pregó, a càrrec de persones sòcies de l’Associació de la Gent Gran i del Casal de la Gent Gran Santa Anna, donarà el tret de sortida a cinc dies de gresca amb un ampli ventall d'activitats gratuïtes repartides per tot el poble.

La regidoria de Cultura i Festes ha dissenyat una Festa Major amb activitats presencials, dirigides a totes les franges d’edat, en què s’haurà hauran de respectar les mesures de seguretat sanitàries i dur la mascareta, segons indica el Procicat. Enguany es diversifiquen els escenaris, i els dos principals seran la plaça de la Fàbrica i la plaça l’Espolsada. Sant Pere també tindrà presència al barri del Remei i al barri Santa Anna-Tió on s’han programat actes.

 

Cartell de Sant Pere 2021

El cartell és obra de la dissenyadora local Lali Rodríguez Tió, qui també ha creat el logotip de la Festa Major. Aquest representa el patró del municipi, Sant Pere, amb una clau; i el copatró de la Parròquia, Sant Flor, amb una flor.

Inscripció prèvia a 4 activitats

L’aforament està limitat i en cinc actes programats que es preveuen amb força assistència, dal inscriure’s prèviament per a fer el corresponent control d’accés. Es tracta de l’actuació d’en Peyu, concert i ball de Festa Major amb l’Orquestra Venus, actuació del grup The Tyets i el Festidalt. Caldrà dons inscriure’s al web www.codetickets.com.

Recordeu mantenir les distàncies, només agrupar-vos amb el vostre grup bombolla i fer ús de la mascareta i el gel hidroalcohòlic.

Programa de Sant Pere 2021

Descarregueu-vos-el aquí. 

 

Below Content Viewlet

Document Actions