Notícies

Navigation Bar

Del 24 al 28 de febrer, la Policia Local instal·la radars a Premià de Dalt de forma preventiva

Els agents informaran els conductors que superin la velocitat permesa amb l'objectiu de conscienciar-los

Above Content Body

Content Core

RadarLa campanya està impulsada pel Servei Català de Trànsit per un període concret, en el cas de Premià de Dalt, del 24 al 28 de febrer, a títol de prova i per estadístiques. Es tracta d’una eina de control de velocitat mitjançant un sistema de medició de velocitat per làser amb captació d'imatge. Concretamnet, es tracta d’una acció de sensibilització envers la velocitat dels vehicles al terme municipal. La Policia Local informarà els conductors que superin la velocitat permesa perquè el que es pretén és conscienciar i dissuadir, no sancionar.
A banda, també s’han realitzat altres accions per minvar la velocitat com ara voreres més amples i vies més estretes pels vehicles, passos de vianants elevats, reductors de velocitat, senyalització horitzontal i vertical...
Aquesta és un de les moltes campanyes preventives i de sensibilització que duu a terme la Policia Local de Premià de Dalt -en aquest cas en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit, que és qui ha cedit el radar- per millorar la seguretat al nostre poble.

 

 


 

Below Content Viewlet

Document Actions