Notícies

Navigation Bar

Del 20 al 23 de març, el Pavelló Poliesportiu és l'escenari del XIII Festival d'Infància i Joventut "Divertit 2008"

Above Content Body

Content Core

Com ja és habitual, l'Associació Divertit de Serveis a la Joventut organitza el Festival d'Infància i Joventut que té lloc cada any a Premià de Dalt coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa. Enguany el Divertit 2008 arriba a la seva 13a edició i es celebra els dies 20, 21, 22 i 23 de març al Pavelló Poliesportiu Municipal (passeig de Can Balet, s/n), en horari de tarda, concretament, de 16.30 a 20.30 hores.

La programació inclou un ampli ventall d'activitats, com ara inflables, tallers, quads, wii, actuacions, baixada de carretons, jocs de rol, manualitats, pista de ball... A banda també s'ha programat una Nit dedicada als pares, el Divertit Nit, amb activitat des de les 21.30h i fins a la 1 de la matinada.

Cartell Divertit 2008

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: Cartell_Divertit_08.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 138,19 kB

L'entrada al Divertit té un preu de 3 euros pels nens, mentre que els abonaments als 4 dies del festival de joventut i infància costa 8 euros.

El XIII Festival de la Infància i la Joventut de Premià de Dalt l'organitza l'Associació Divertit i rep la col·laboració del departament de Governació de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de Premià de Dalt.

Below Content Viewlet

Document Actions