Notícies

Navigation Bar

Del 14 al 24 de desembre, Campanya de Nadal dels establiments comercials "10 x 10"

Aconsegueix el teu val de descompte als comerços adherits!

Above Content Body

Content Core

Viu el comerç de Premià de DaltTrenta-set establiments comercials de Premià de Dalt participen en aquesta campanya de dinamització "10 x 10" consistent en bescanviar vals de descompte en fer compres superiors a 10 euros.  Hi participen establiments del nucli antic, Santa Anna - Tió, La Floresta i El Remei - Castell.

Quan un client faci una  compra superior a 10€, el comerciant li entregarà un val de descompte. Aquest val és per un 10% de descompte en el preu d'una propera compra que faci en aquella mateixa botiga  o  a qualsevol dels comerços adherits a la campanya. Els vals, tant sols és poden utilitzar en compres de més de 10€.

Els comerciants adherits a la campanya constaran tant en els cartells de la campanya com als vals, amb el nom complert de la botiga/servei i el barri on es troba.

Quan un ciutadà compra un producte per exemple de 12€, li donen un val. Llavors, si el ciutadà va a un altre establiment o al  mateix i compra un producte, per exemple de 25€, podrà aplicar el val de descompte del 10% i li descomptaran 2,5€. Tant perquè li donin un val, com per bescanviar-lo, les compres han de ser superiors a 10 euros.

El 10% de descompte va a càrrec del comerciant. L’Ajuntament s’encarrega del disseny, impressió i distribució dels vas descompte a les botigues i dels cartells publicitaris.  

Cal tenir en compte que els vals no són acumulables i que cada compra efectuada superior a 10€, dóna dret a rebre un sol val.

vals

vals

Fitxer: vals_campanya.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,53 MB

cartell

cartell

Fitxer: 10X10_campanyacomerA_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 512,99 kB

Below Content Viewlet

Document Actions