Notícies

Navigation Bar

Del 12 al 15 d’agost, Festes del barri Santa Maria, Santa Anna-Tió

Les Festes les organitza l’Associació de Veïns del barri Sta. Maria, Sta. Anna-Tió, amb la col·laboració dels dos ajuntaments -Premià de Dalt i Premià de Mar-, Òmnium Cultural i Alfonso Torres, així com els bars El Dorado, Ca la Pilar, El Buzón, El Goleteo i Una parada en el camino.

Above Content Body

Content Core

Les Festes del barri Sta. Maria, Sta. Anna-Tió ja són aquí! Arrenquen dissabte 12 d’agost a les 10 h amb la inauguració i trobada d’alcaldes i, tot seguit, còctel i pica-pica.  A les 21 h es farà el ball en línia de les dones que fan aquesta activitat a l’Espai Santa Anna i de 22 a 00.30 h, DJ Juli al torrent de Santa Anna.

Diumenge 13 d’agost es reprèn l’activitat festiva al matí amb la batucada “Tokem x tu” pels diferents carrers. A les 19h s’ha programat l’espectacle infantil “Mag Mac” i xocolatada per a tothom. A les 20 h un altre espectable per als més menuts, “Soc un pallasso” de Claret Papiol. I de 22.30 a 01 h, DJ Frank al torrent de Santa Anna.

Dilluns 14 d’agost a les 11 del matí hi haurà el “Xiula i mulla’t” pels carrers del barri, amb aigua de recollida del veïnat. A les 12 del migdia, “Holly party” a La Petanca; a les 18 h, espectacle infantil “Kids dance” i a les 21 h, actuarà l’Orquestra Pentagrama i DJ, al torrent de Santa Anna.

Dimarts 15 d’agost es cuinarà la paella popular en què es duu a terme la recollida solidària d’aliments a favor del Banc d’Aliments al torrent de Santa Anna. Ja al vespre, a les 20 h, havaneres i rom cremat amb el grup Mar i Vent. A les 22 h, correfoc a la plaça Mil·lenari i a les 22.45 h, traca de fi de festes des del parc de la República.

Les Festes les organitza l’Associació de Veïns del barri Sta. Maria, Sta. Anna-Tió, amb la col·laboració dels dos ajuntaments  -Premià de Dalt i Premià de Mar-, Òmnium i Alfonso Torres, així com els bars El Dorado, Ca la Pilar, El Buzón, El Goleteo i Una parada en el camino.

Below Content Viewlet

Document Actions