Notícies

Navigation Bar

Dani Nel·lo presenta els "Saxofonistas salvajes" al Jazz en la Nit d'aquest divendres

A les 10 de la nit, als jardins de Can Figueres

Above Content Body

Content Core

Aquest projecte neix de la trobada entre Dani Nel·lo i els anomenats Saxofonistes Salvatges, els creadors d’un llenguatge musical a través del saxo que ha marcat per sempre la història de la música popular des del segle XX. El saxo tenor va ser la pedra angular sobre la qual es va construir el rythm and blues i el primer rock and roll. El seu so la ser la primera veu de rebel·lia sònica contra el sistema musical establert, trencant barreres racials i socials. Per descomptat, el saxo ja havia tingut un paper destacat tant en l’era de les big bands com en el be bop, però no va ser fins a principis de la dècada dels 40 del segle passat que va eclosionar com a agent desinhibidor i com a sinònim de joventut.  

Aquest projecte recull la veu dels saxofonistes que van iniciar i continuar aquest llenguatge visceral i salvatge. Dani Nel·lo recull el testimoni d’aquesta tradició musical amb la vocació d’evitar que s’extingeixi la llum amb la que van brillar aquells saxofonistes anys enrere.

Nel·lo versiona, en aquest àlbum de catorze temes, alguns dels seus herois saxofonistes com ara Arnett Cobb, Noble Watts o Red Prysock. Moltss són coneguts pel gran públic i d’altres són més anònims, però tots ells, per separat i conjuntament, van conformar un fenomen únic i insòlit en la història de la música popular.

Formació:
Dani Nel·lo: Saxo tenor
Pere Miró: Saxo baríton
Dani Baraldés: Guitarra
Héctor Martín: Guitarra
Anton Jarl: Batería
Matías Míguez: Baix
Albert Sabater: Percussió

 

 

PREUS

CONCERTS: 12 

ANTICIPADA:   9 €

VENDA

Al Servei de Cultura, i Atrapalo.com

Descomptes especials per a socis del TR3SC i de la Biblioteca Jaume Perich i Escala

Venda a taquilla:

1 hora i mitja abans de cada concert

ALTRES SERVEIS

Servei de Bar

Servei de ludoteca per a infants

Below Content Viewlet

Document Actions