Notícies

Navigation Bar

Cursos de Català per a adults de Premià de Dalt

L'Oficina de Català és tancada del 8 de juliol al 30 d'agost (ambdós inclosos)

Above Content Body

Content Core

Logotip CNLDes de l’octubre de 2013 fins al juny de 2014, es durà a terme el Curs de nivell de Intermedi (antic nivell B), els dilluns i dimecres, de 9.30 a 11.30 hores. Es tracta d’un curs que permet assolir un cert domini de la llengua i les competències comunicatives adequades per comunicar-se en varietat estàndard, oralment i per escrit, de manera flexible i eficaç, en les situacions comunicatives usuals de l’àmbit social.

El Curs de Nivell Bàsic 1 s’adreça a persones no catalanoparlants que volen desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals, amb la finalitat que l’aprenent, en acabar el curs, pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana. El curs s’impartirà d’octubre a desembre, els dilluns i dimecres, de 15 a 17 hores.

PROVES DE COL·LOCACIÓ I INSCRIPCIONS
Les proves tindran lloc el 9 de setembre, a les 10 del matí (cal concertar cita prèvia).
Les inscripcions d’antics alumnes es faran el 16  de setembre, de 10 a 13 hores; mentre que les inscripcions generals es faran el 16 i 17 de setembre, també de 10 a 13 hores, a l’Oficina de Català (plaça del Mil·lenari, 2; tel. 93 693 15 93).

Below Content Viewlet

Document Actions