Notícies

Navigation Bar

Crida a la participació ciutadana per dibuixar el Premià de Dalt del futur

Above Content Body

Content Core

QuirolHeu pensat alguna vegada què faríeu per millorar el vostre poble?

Us agradaria donar la vostra opinió sobre els serveis que rebeu?

Si és així, és que teniu molt a dir sobre el futur de Premià de Dalt!

Volem saber què en penseu, què us agradaria canviar o millorar i què us agradaria que no canviés. Volem comptar amb la participació de les famílies, saber què és el què més us interessa, en quines activitats del poble participeu, volem escoltar què teniu a dir... per tal de poder fer una diagnosi de la situació real del nostre poble i treballar per fer realitat el poble que volem.

Per això hem pensat en un instrument participatiu mitjançant el qual tothom hi pugui dir la seva. Si pensem en el futur del nostre poble, hem de tenir en compte l’opinió de les persones que hi vivim.
Aquest quadern - qüestionari que us presentem pretén fomentar el debat sobre Premià de Dalt en el nucli familiar, de manera que des dels més grans de casa fins als més menuts, hi participeu. Us convidem a respondre’l conjuntament.

Per arribar al major nombre de famílies hem pensat distribuir-lo a través de les escoles del municipi, però el procés està obert a tots els premianencs que hi vulgueu participar. Per això us brindem l’oportunitat de recollir-lo a l’Ajuntament, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, i a la Biblioteca Jaume Perich i Escala.També podreu descarregar-vos-el a www.premiadedalt.cat. Una vegada complimentat, caldrà que ens el lliureu abans del 4 d’abril, en qualsevol d’aquests llocs. Els que s’han repartit a l’escola, caldrà retornar-los al mateix centre educatiu.

Des de la regidoria de Participació CIutadana us animem a participar en aquesta experiència de la mà d’en QUIROL, un simpàtic esquirol, disseny de la Rosa Abellà, que viu a la nostra muntanya i serà l’encarregat d’acompanyar-vos al llarg de tot el qüestionari. El quadern de debat familiar és una creació gràfica de la dissenyadora local Lali Rodríguez Tió.

Quadern de Debat Familiar de Premià de Dalt

Quadern de Debat Familiar de Premià de Dalt

Fitxer: QUADERNDEBATFAMILIAR.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 6,47 MB

Below Content Viewlet

Document Actions