Coques de Revetlla: Consells per comprar i conservar correctament les coques de revetlla
Above Content Body
Content Core
L’Agència de Salut Pública de Catalunya ha demanat la col·laboració de les federacions catalanes de les associacions dels gremis de flequers i de pastisseria i de la Comissió d’Alimentació de la Confederació de Comerç de Catalunya, per tal que recordin als seus agremiats la responsabilitat d'extremar les normes bàsiques d'higiene i complir amb les bones pràctiques de manipulació.
Igualment, com cada any, ofereix als consumidors una sèrie de consells a l’hora de comprar i conservar les coques de revetlla.
Recordeu
- Adquiriu les coques en un establiment apte per a l'elaboració i/o la venda d'aquests aliments.
- Compreu el tipus de coca (farcida o no) en funció de les possibilitats de conservar-la fins al moment del consum.
- Conserveu en fred fins al moment del consum les coques que contenen crema o nata (si no les consumiu en la seva totalitat, retorneu-les ràpidament a la nevera).
- Si heu de fer un desplaçament llarg i no podeu assegurar la seva conservació en fred, és millor comprar coques que es poden conservar a temperatura ambient, o bé preveure'n l'adquisició en el lloc de destinació.
Consells a l'hora de fer i conservar les coques de Sant Joan.
Higiene als obradors de pastisseria.
Més informació sobre les coques de revetlla en aquest enllaç.