Notícies

Navigation Bar

Convoquem un minut de silenci com a mostra de condemna a l'atemptat comès a Niça

A la plaça de la Fàbrica, davant l'Ajuntament, a les 12 del migdia

Above Content Body

Content Core

dol françaL’Ajuntament de suma al manifest que han realitzat les entitats municipalistes, Associació Catalana de Municipis i Federació de Municipis de Catalunya, per a manifestar el condol al poble francès per l'atemptat terrorista sofert ahir dijous 14 de juliol a Niça, en què ja han mort més de 80 persones després de ser envestides per un camió conduït a tota velocitat. El camió ha atropellat les persones que eren al carrer contemplant els focs artificials amb motiu de la celebració del Dia Nacional de França, alhora que disparava altres persones, fins que ha estat abatut per la policia.

Des de l’Ajuntament donem suport i ànims tant als familiars i amics de les víctimes com als representants municipals de la ciutat i al poble francès, i condemnem enèrgicament qualsevol tipus d’acte terrorista o argument que vulgui justificar-lo. La violència no pot ser mai cap solució a cap situació. I els municipis i països hem de defensar avui més que mai el nostre ferm compromís amb els valors democràtics com a garantia de la convivència.

Per tot plegat, convoquem els veïns i veïnes de Premià de Dalt a realitzar un minut de silenci avui divendres 15 de juliol a les 12 del migdia davant l'Ajuntament (plaça de la Fàbrica, 1) , en record de les víctimes i com a mostra de solidaritat amb les seves famílies, amb la ciutat de Niça i amb tota França.

Below Content Viewlet

Document Actions