Notícies

Navigation Bar

Convocat un Ple Extraordinari i Urgent contra la sentència del Tribunal Suprem

El Ple tindrà lloc dimarts 15 d'octubre a les 20.00 hores i el podreu seguir a través del canal municipal de Twitter

Above Content Body

Content Core

El Ple se celebra com a mostra de rebuig de l'Ajuntament de Premià de Dalt a la sentència del procés, mitjançant la qual s'ha condemanat a quasi 100 anys de presó als líders polítics i socials independentistes.

L'ordre del dia només conté, a part de l'aprovació de la urgència, un únic punt, una moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l'amnistia per a les persones polítiques catalanes i en defensa del dret d'autodeterminació, que presenten Junts per Premià de Dalt - Nou Impuls, Esquerra Republicana de Catalunya i Crida Premià de Dalt.

La moció manifesta el rebuig a la sentència condemnatòria emesa pel Tribunal Suprem en relació al judici de l’1d’octubre i la causa independentista, constatant que representa una regressió dels drets i les llibertats de la ciutadania de Catalunya. Reclama la llibertat immediata de tots els presos i preses polítiques i exigeix l’amnistia de tots ells i elles, i de tots els exiliats i exiliades, com a reconeixement de l’absència de cap delicte vinculat a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre i a qualsevol altra acció política celebrada durant els dies previs i posteriors aaquesta data.

A més, el document proposa convidar la ciutadania a participar en totes les lluites compartides i pacífiques a favor dels drets i les llibertats. I comprometre’s a participar en l’acte convocat pel President de la Generalitat, MHP Sr. Quim Torra, el dissabte 26 d’octubre al Palau de la Generalitat amb tots i totes els alcaldes i alcaldesses de Catalunya.

Descarregueu-vos aquí l'ordre del dia.

Below Content Viewlet

Document Actions