Notícies

Navigation Bar

Conveni de col·laboració amb la Fundació Quiero Trabajo (FQT).

Forma part d’una “xarxa referencial” junt a altres fundacions, associacions, programes i entitats públiques i privades de referència en la cerca de treball.

Above Content Body

Content Core

L’Ajuntament de Premià de Dalt ha signat un conveni de col·laboració amb la FUNDACIÓ QUIERO TRABAJO. Una entitat sense ànim de lucre que atén especialment a dones en recerca de feina i amb situació especial de vulnerabilitat oferint-les els següents serveis:

  • Mentoring professional: Consisteix en una sessió individual de preparació per a l'entrevista. Es treballa la positivitat, el discurs, millorant la comunicació de la seva experiència i emfatitzant l'actitud. Això permet que la usuària afronti amb confiança i seguretat l'entrevista, i aconseguir així la fein
  • Sessió d’estilisme: Consisteix en oferir roba adequada per a l'entrevista i consells d'estilisme amb la voluntat d’aconseguir que les candidates se sentin millor i més segures, promovent un impacte directe sobre la seva autoestima, i ajudant a causar una primera bona impressió davant l'entrevistador/a. 

Aquesta actuació s’emmarca en les accions que porta a terme el Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica de millora de l’ocupabilitat per a persones en situació d’atur del municipi. Les persones interessades es poden posar en contacte amb el  Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica (plaça de la Vila, 1 1a planta, 08338 Premià de Dalt) Tel. 93 693 15 90 o correu electrònic

 

Below Content Viewlet

Document Actions