Notícies

Navigation Bar

Coneixeu l'InfoSmope? El butlletí d'informació d'ocupació i promoció econòmica

Hi trobareu ajuts i serveis per a l'empresa, què és el Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE), subvencions per afavorir l'autoocupació dels joves...

Above Content Body

Content Core

L'InfoSmope l'edita el Servei Municipal d'Ocupacio i Promoció Econòmica de Premià de Dalt amb l'objectiu de donar a conèixer al teixit empresarial del poble què es fa per a dinamitzar l'economia local. 

En el darrer número, trobareu informació d'ajuts que ofereix l'administració a les empreses i emprenedors/es com ara avals financers, reactivació industrial, desenvolupament industrial, innovació, internacionalització i industrialització i/o com obrir nous mercats. També trobareu una guia de bonificacions i reduccions a la contractació laboral, explicació de què és el Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) que permet fer els tràmits de constitució i posada en marxa de les SL i SLNE de forma telemàtica, ajuts per tal de fomentar l'autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil i descobrireu dues empreses instal·lades al municipi, RQlògic i Diego Mora Fotògraf.

 

Podeu descarregar-vos l'InfoSmope clicant aquí.

Below Content Viewlet

Document Actions