Notícies

Navigation Bar

Compte enrere per al casal d'estiu 'Estiu en Marxa 2018'!

Dilluns 7 de maig comencen les inscripcions que s’acabaran l’1 de juny. Enguany el lema del casal és “Magirus a la galàxia del revés”, a càrrec de l'Associació Dinàmic

Above Content Body

Content Core

Es tracta d’un espai educatiu i lúdic a càrrec de l’Associació Dinàmic, una entitat educativa compromesa amb l’educació des de l’any 2004. La metodologia emprada es basa en les intel·ligències múltiples i en l’educació emocional. Dinàmic aposta per dotar el casal d’activitats variades a través de la música, el ball i la dansa, els esports, les gimcanes, les excursions pel medi natural, el teatre, les arts plàstiques, els jocs i les relacions personals a través d’espais de reflexió.

Les inscripcions al casal d'estiu estan obertes a nens i nenes que han estat escolaritzats de P3 a 6è de primària durant el curs 2017/18. La inscripció l'ha d'omplir i signar el apre, mare o tutor/a legal de l'infant. Cal emplenar-la i aportar la documentació requerida per a complementar el procés.

Una història per compartir 

L’eix temàtic del casal d’estiu 2018 s’anomena “Magirus a la Galàxia del Revés”. Els infants s’han assabentat d’una notícia sorprenent: la nostra galàxia s’ha posat del revés perquè el Mag Brutis Tutis està fent coses molt estranyes als seus planetes!  La Magirus i en Trufus volen posar ordre i harmonia en aquesta galàxia i necessitaran de l’ajut dels infants de l’Estiu en Marxa per girar les coses d’una altra manera molt creativa i divertida. L’aventura es presentarà als infants a través d’una série de vídeos animats en forma de capítols d’entre 5 i 7 minuts que ajudaran a motivar i promoure la seva participació cada setmana.

La reunió informativa sobre l’Estiu en Marxa 2018 tindrà lloc dimecres 9 de maig a les 17.30h a la sala de plens de l’Ajuntament. Mentre que el casal començarà el 2 de juliol i acabarà el 31 de juliol, amb tres opcions horàries, de 9 a 13h sense dinar (223,14€); de 9 a 15h amb dinar (372,95€); de 9 a 17h amb dinar (432,67€) i també hi ha la possibilitat d’acollida de 8 a 9 hores.

Cliqueu AQUÍ per a descarregar-vos el tríptic amb tota la informació detallada, inclosa la inscripció a emplenar.

 

Below Content Viewlet

Document Actions