Notícies

Navigation Bar

Comencen les inscripcions a l'Estiu en Marxa 2014

"Banya't amb l'estiu. Gaudeix de les aigües de la teva història" és el lema d'aquest any

Above Content Body

Content Core

Logotip Estiu en MarxaL'Estiu en Marxa l'organitzen l'Ajuntament de Premià de Dalt i Dinàmic Projeccions Educatives. El programa d'activitats adreça a nens i nenes que hagin nascut entre els anys 2002 i 2010, és a dir que hagin fet de P3 a 6è de primària.  El casal es realitzarà a les escoles Marià Manent i Santa Anna de l'1 al 31 de juliol. En cas de no superar els 30 infants en alguna de les dues escoles, però, només es realitzarà en un espai, aquell on s'arribi al nombre mínim de participants. Tanmateix, segons els infants que s'hagin de desplaçar d'una escola a l'altra, s'oferirà la possibilitat de fer ús d'un servei d'autocar.

L'Estiu en Marxa es desenvolupa en 5 torns setmanes i hi ha 4 modalitats:

  • De 9 a 13h
  • De 9 a 15h (dinar inclòs)
  • De 9 a 17h (dinar inclòs)
  • Permanència de 8 a 9h

Cada setmana es viurà una història diferent i acompanyant els protagonistes del casal, una parella d'arqueòlegs, els participants viuran els reptes d'aquesta divertida aventura.

INSCRIPCIONS, PREUS I BONIFICACIONS:

Del 12 de maig al 6 de juny és el període d'inscripcions a l'Estiu en Marxa 2014. Aquest any com a gran novetat s'han programat activitats en anglès. Les inscripcions es fan al Punt d'Informació Juvenil "la Fletxa", i a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. En el següent document podeu consultar els diversos preus i també les bonificacions, exclusives per infants empadronats a Premià de Dalt.

Fitxer Acrobat-PDF de  (2,36MB)

Fitxer: Triptic_Estiu_en_Marxa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 2,36 MB

Below Content Viewlet

Document Actions