Notícies

Navigation Bar

Cehegín s'agermana amb Premià de Dalt i Premià de Mar en un Ple a la població murciana

Acompanyen a l'alcalde el regidor de Seguretat Ciutadana, Ildefonso Fernández, i el de Medi Ambient, Antoni López

Above Content Body

Content Core

segell agermanament 1Dissabte 11 de desembre, en el decurs d'un Ple Extraordinari, la ciutat murciana de Cehegín segellava el seu agermanament amb Premià de Dalt. La iniciativa arrencava fa anys, fruit de la gran quantitat de “cehegineros” que viuen tant a Premià de Dalt com a Premià de Mar.

La noble Sala de Plens de l´Ajuntament de Cehegín, presidida pels alcaldes de Cehegín, Premià de Dalt i Premià de Mar, José Soria, Joan Baliarda i Miquel Buch, respectivament; el secretari accidental de l´acte, Rufino Ruiz; l´instructor de l´expedient, Nicolás del Toro; així com la Corporació Municipal ceheginera, el cronosta oficial, Abraham Ruiz, i l´alcalde de Calasparra, Jesús Navarro, municipi amb el què Premià de Dalt també s´agermanava aquest estiu, concretament el passat 27 de juny en un acte multitudinari a la nostra vila.

segell agermanament 3  segell agermanament 4 

Molts veïns de Cehegín i representants de la “Hermandad de la Virgen de las Maravillas” i de la “Asociación de Arte ‘El Jardinico´", entre d´altres, van estar presents en l´acte d´agermanament.

segell agermanament 6  darrer segell agermanament

En la seva intervenció, l'alcalde de Cehegín, José Soria, explicava que, “aquest fet ha propiciat una gran amistat entre els tres municipis, la qual ens portarà a tota una sèrie de relacions perquè no es tracta només d´un acte polític”. Per la seva banda, l'alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda, va voler recordar a tots els assistents que “fa molts anys que van arribar cehegineros a Premià de Dalt i avui, tres generacions després, hi ha més de mil habitants amb sang de Cehegín”.

segell agermanament 2  segell agermanament 5

Amb l´agermanament aprovat a Cehegín s'estrenyen de forma oficial els llaços entre les poblacions de Calasparra, Cehegín i Premià de Dalt, ratificats pels plens de les tres corporacions el 2 d´agost, el 27 de juny i ara, l´11 de desembre.

Fotos cedides per l'Ajuntament de Cehegín

Below Content Viewlet

Document Actions