Notícies

Navigation Bar

Canvi d’hora 2022: El 27 de març entrem a l’horari d’estiu

Amb el canvi horari, el sol es pondrà passades les 8 del vespre. Es perdrà una hora de son, però els dies començaran a allargar-se.

Above Content Body

Content Core

Amb l’arribada de la primavera, arriba també el canvi d’hora 2022, que és al març. És segurament el canvi d’hora que més il·lusió fa, perquè a partir del 27 de març es guanya molta llum solar a les tardes en passar a l’horari d’estiu. 

El primer canvi d’hora del 2022 serà el diumenge 27 de març. El comitè d’experts no decidirà fins més endavant quan abolirà aquests canvis horaris, si és que els acaba eliminant.

Una hora més al rellotge: a les 2 seran les 3 h

D’aquesta manera, el darrer diumenge de març haurem d’avançar una hora els rellotges: a les dues de la matinada seran les tres. Aquest canvi es produirà a tots els països de la Unió Europea amb la intenció d’ajustar la jornada laboral a les hores de llum natural.

Més hores de sol

D’aquesta manera es preveu que l’hora de sortida i posta de sol sigui molt més tard que el que tenim actualment. El sol marxarà a principis de març abans de les 19 h. Amb el canvi d’hora a finals de març la posta de sol serà ja passades les 20 h. Guanyarem molta llum solar a les tardes.

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions