Notícies

Navigation Bar

Campanya porta a porta a càrrec de Mossos d'Esquadra per a prevenir robatoris

Premià de Dalt intensifica la seguretat per a evitar robatoris

Above Content Body

Content Core

L'equació de la seguretatEls Mossos d'Esquadra estan desenvolupant des d'avui una campanya conjunta per tal d'intentar reduir el nombre de robatoris en domicilis. La campanya preventiva ha començat avui divendres 10 de març de 2017 i ho ha fet pel barri de La Floresta i la zona de carretera d'Enllaç.

Amb aquesta iniciativa es vol incidir sobre un dels fets delictius que més preocupen els veïns, els robatoris amb força a l’interior d’habitatges.

En la campanya porta a porta s'incideix d'una manera especial en els habitatges en què els Mossos saben que s'ha produït algun robatori en el passat, i, a més d'informar dels consells de seguretat, també es preguntarà sobre les millores s'han portat a terme des del robatori per evitar-ne la repetició. La voluntat d'aquest cos policial és estendre la campanya a altres zones del municipi on s'han produït robatoris.

Altres mesures de seguretat preventiva

A banda d'aquesta campanya porta a porta, ja fa setmanes que un helicòpter dels Mossos d'Esquadra sobrevola Premià de Dalt i els pobles veïns. Es tracta de tasques rutinàries de prevenció de robatoris i d'un sistema de seguretat que ja hi va haver l'any passat que, per les característiques de la comarca del Maresme, fan que el sistema aeri ajudi a enxampar els lladres. També s'ha intensificat la presència de vehicles dels Mossos, especialment a les entrades i sortides del municipi, l la col·laboració i coordinació entre aquest cos i la Policia Local.

Domicilis segurs

Domicilis segurs

Fitxer: diptic_domicilis_segurs.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 178,03 kB

Below Content Viewlet

Document Actions