Notícies

Navigation Bar

Busqueu feina? Sol·licituds obertes fins al 29 de novembre per a la contractació de 3 persones en situació d'atur

Dins del programa "Treball als Barris", durant 6 mesos i a jornada completa mitjançant una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Above Content Body

Content Core

El projecte Treball als Barris està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als Barris i té com a objectiu fomentar el desenvolupament local i l’activitat econòmica i millorar les possibilitats d’inserció i qualificació professional de les persones desocupades.

Els objectius del programa Treball als Barris són:

  • Contribuir a la millora de les competències professionals de les persones residents al barri Santa Anna-Tió per tal de millorar-ne llur l’ocupabilitat i augmentar la taxa d’ocupació de la zona.
  • Continuar enfortint la col·laboració amb el teixit empresarial per promoure la contractació de persones amb més dificultats d’inserció.

En aquesta ocasió, s'obre el termini de presentació de sol·licituds a la contractació a jornada completa per un període de 6 mesos  dels següents perfils:

  • 1 peó/na de jardineria
  • 1 auxiliar administratiu/va
  • 1 tècnic/a d'ocupació.

Les persones interessades han d’estar inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d'ocupacio no ocupades i no cobrar cap prestació contributiva (el subsidi sí que es pot cobrar).

 

Termini de presentació de sol·licituds

Fins el 29 de novembre de 2021.

Com presentar la sol·licitud?

Documentació

Below Content Viewlet

Document Actions