Notícies

Navigation Bar

Bernat Font Trio és la formació protagonista del tercer concert del Jazz en la Nit

Divendres 12 de juliol a les 10 de la nit, els jardins de can Figueres tornen a esdevenir la capital maresmenca del jazz de primera qualitat

Above Content Body

Content Core

Un trio de les excel·lències del treball de Swit Records. Capitanejada per Ignasi Terraza amb una saviesa que l’honora, la companyia barcelonina ha aconseguit posar en solfa una catàleg de qualitat a nivell internacional. Aquesta nit en descobrireu una de les millors referències: Bernat Font Trio Presentació Cd 'Out For a While' (Swit Records, 2013)

No és massa habitual que un tradicionalista obri la porta al futur, però Bernat Font n’és capaç i adopta amb astúcia els estils d’Erroll Garner, Art Tatum, Fats Waller, Oscar Peterson...construint amb èxit una originalitat pròpia. Sentit melòdic i harmònic, improvisació controlada per a la creació d’atmosferes personals fugint del clàssic virtuosisme, són algunes de les qualitats d’aquest jove pianista. Font fa un pas més en l’ascendent trajectòria del trio, tres músics treballant en equip i gairebé en pla d’igualtat, amb un seu segon treball de composició original reconduït cap el swing.

Font, Kovacevic i Elías posen en comú els seus estils, influències i la passió que senten per la música que toquen atorgant un so propi a la banda. El resultat és un repertori tan amè com fresc, format per temes originals i standards de swing, que agafa l’essència del blues com a base i construeix un espectacle en què l’energia i la varietat esdevenen els ingredients principals d'aquesta escudella musical de tres estrelles.

Formació:
Bernat Font, piano
Ivan Kovacevic, contrabaix
Martí Elías, Batería

Bernat 1    Bernat 2

Below Content Viewlet

Document Actions