Notícies

Navigation Bar

Bel Olid presenta dimarts 10 de desembre a Premià de Dalt el seu darrer llibre ‘Follem?'

A les 7 de la tarda, a la Biblioteca Jaume Perich i Escala

Above Content Body

Content Core

La presentació del llibre ‘Follem?  De què (no) parlem quan parlem de sexe sexualitats’?' a càrrec de la seva autora, la mataronina Bel Olid és l’esdeveniment que tanca la commemoració del 25N a Premià de Dalt.

Es tracta d’un llibre que aporta diverses pistes per obrir la ment a l’hora de parlar de relacions sexuals i sexualitats i per poder-les gaudir plenament. En ell, l’autora lamenta que la societat en general encara està massa mediatitzada per un seguit de mites, creences i tabús que impedeixen desemmascarar els pilars ideològics de la cultura de la violació: “Quan es parla públicament de consentiment, hi ha qui exigeix que sigui explícit. És a dir, que per estar segurs que una relació sexual és consentida i, per tant, no és una violació, totes les persones implicades hagin de dir explíticament que hi estan d’acord”.

La contraposició consentiment/entusiasme no és l’única que Bel Olid analitza a ‘Follem?. Prefereix parlar de sexualitats que de sexe, de cures que d’educació sexual, d’afectes que d’amor, o d’expectatives abans que de bellesa. Respecte l’educació sexual, és crítica perquè entén que està més basada en la por que en el plaer.

Bel Olid doncs serà a la Biblioteca Jaume Perich i Escala dimarts 10 de desembre a les 7 de la tarda on presentarà el seu darrer llibre i oferirà una xerrada.

Below Content Viewlet

Document Actions