Notícies

Navigation Bar

Avui arrenca oficialment el XV Jazz en la Nit

I demà el festival continua amb un nou concert als jardins de Can Figueres, a les 10 de la nit

Above Content Body

Content Core

Cartell XV Jazz en la Nit L'organització de Jazz en la Nit vol que aquesta proposta sigui una d'aquelles iniciatives que creixen fins a convertir-se en un esdeveniment de referència, no com a conseqüència de la casualitat o de la sort, sinó de la il·lusió i de la tasca ben feta, però sense perdre mai la seva essència.

Enguany, com a presentació del cicle, ens visita el dijous 1 de juliol a les 9 del vespre la Sussex Universities Big Band, la big band de les universitats del comtat de Sussex, que compta amb un ampli repertori on destaca el jazz, la música llatina i el swing, entre d´altres. Són 25 músics amateurs d´entre 18 i 30 anys i han actuat a Brighton Racecourse, a Stanmer House… La cita és al pati de Can Torredeflot, situat a la travessia del Ramal. el concert és d'entrada gratuïta.

I l'endemà, divendres 2 de juliol, a les 10 de la nit, la música tornarà a omplir els jardins de Can Figueres amb l'actuació de la Sant Andreu Jazz Band, una big band formada per joves instrumentistes i liderada pel saxofonista Joan Chamorro. El seu repertori està basat en temes dixieland, new orleans, swing, amb alguns arranjaments de bigband de Count Basie i Duke Ellington, entre d´altres. Una nova aposta del Jazz en la Nit per la nova cantera del jazz del nostre país.

Els altres concerts tindran lloc el dia 9, amb l'actuació de "Biel Ballester Trio"; el dia 16, amb "Névoa" i tancarà el festival "Esclat Gospel Singers" el divendres 23 de juliol, tots ells a Can Figueres.

Cal recordar que cada entrada té un preu de 10 euros, anticipada 7 euros. Les entrades es poden adquirir als llocs habituals, a la Casa de Cultura Can Figueres, al PIJ La Fletxa (Torrent Santa Anna, 6) i a Atrápalo, fent clic aquí(25).

L´Ajuntament de Premià de Dalt vol promoure, en aquesta edició, el carnet cultural, que no és altra cosa que el carnet de la Biblioteca Municipal Jaume Perich i Escala, amb el qual s´oferirà un 50 % de descompte sobre el preu de venda dels concerts a tots els assistents.

Below Content Viewlet

Document Actions