Notícies

Navigation Bar

AVÍS: Protecció Civil de la Generalitat alerta de possibles nevades a cotes baixes a l'àrea metropolitana de Barcelona les properes hores

Above Content Body

Content Core

Recurs neuProtecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha activat en alerta el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya NEUCAT d’acord amb les darreres previsions meteorològiques, que indiquen que les properes 4 hores pot nevar per sobre dels 200m i acumular-se més de 2cm per sobre dels 400m a l’àrea metropolitana de Barcelona.

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha indicat que s’observen flocs de neu per sobre dels 200m, i al llarg de les properes 4 hores, pot seguir nevant al Vallès Occidental, Vallès Oriental, Maresme, Barcelonès i Baix Llobregat (perill alt); i Alt Penedès i Garraf (perill moderat). En alguns punts de Barcelona, com el Tibidabo o Collserola, ja està nevant i comença a agafar, i en les properes hores ho pot seguir fent.

Protecció Civil recomana estar molt atents a la informació meteorològica i a les incidències viàries, i adaptar l’activitat i mobilitat a la possibilitat que hi hagi gruixos de neu que puguin ocasionar incidències. Tot i això, a hores d’ara hi ha normalitat a la xarxa viària i altres serveis bàsics.

Tingueu presents també els consells de Protecció Civil davant nevades.

Below Content Viewlet

Document Actions