Notícies

Navigation Bar

Avís: Pluges intenses a partir de la tarda que seran molt intenses de matinada al litoral

Above Content Body

Content Core

Alerta per plugesProtecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha activat l'Alerta del Pla Especial d'Emergències per Inundacions a Catalunya INUNCAT en base a les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) de pluges intenses a partir de la tarda de dimecres a gran part del país i per estat de la mar el dijous.

Segons la darrera previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, a partir de la tarda les pluges afectaran la meitat nord de Catalunya i també a Terres de l’Ebre. Al vespre les precipitacions s’estendran a tot el litoral i prelitoral i part de la Catalunya Central i Pirineu oriental. De matinada, les pluges podran ser molt intenses a la franja que va del Baix Camp a la Selva.

Les precipitacions aniran acompanyades de tempesta i localment de calamarsa o pedra, també es poden produir ratxes fortes de vent.

Per aquest motiu, Protecció Civil de la Generalitat demana extremar les precaucions a les activitats de lleure i pública concurrència a l’aire lliure durant aquesta tarda i nit, sobretot a les comarques del litoral i prelitoral i a totes les zones properes a lleres dels rius i rieres. Convé netejar els embornals i desguassos abans que s’iniciïn les pluges i cal evitar aparcar els vehicles a prop de rieres o de passos subterranis a prop de les platges.

Consulteu AQUÍ el mapa d'avís meteorològic per la comarca del Maresme.

Díptic Inuncat

Díptic Inuncat

Fitxer: diptic_inuncat.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 439,45 kB

Below Content Viewlet

Document Actions