Notícies

Navigation Bar

Avís: La comarca del Maresme es veurà afectada els propers dies per un fort temporal de pluges i vent

El temps serà complicat al Maresme els dies 28, 29 i 30 de novembre

Above Content Body

Content Core

Alerta per plugesEl servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme ha alertat que a partir de divendres ens afectarà una pertorbació que ens portarà precipitacions abundants, vent i temporal marí. Des del Consell Comarcal del Maresme s'avisa de la necessitat d'extremar les mesures de prevenció. S'aconsella mantenir nets els embornals, no estacionar vehicles en zones inundables i molta precaució també a les esculleres i passeigs marítims.

Segons ha informat Meteomar, el servei de meteorologia del CCM, per divendres s'esperen precipitacions abundants que, a més de superar els 30 litres per metre quadrat, podran ser intenses.

Dissabte continuaran les pluges molt abundants i acumularan més de 50 litres amb xàfecs tempestuosos de forta intensitat. El vent de llevant es reforçarà amb cops que podran superar els 60 km/h i la mar s´alterarà amb forta maror i àrees de maregassa (onades de més de 4 metres).

Finalment diumenge encara plourà de forma abundant, més de 20 litres amb intensitat moderada. En vent serà del Nord i Nord-est amb cops que superaran els 80 km/h. Temporal marítim amb maregassa a tota la costa del Maresme.

Meteomar està seguint l'evolució de la pertorbació i anirà informant dels canvis que es vagin produint.

CONSELLS

Díptic Inuncat

Díptic Inuncat

Fitxer: diptic_inuncat.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 439,45 kB

Below Content Viewlet

Document Actions