Notícies

Navigation Bar

AVÍS: Esgotades totes les places dels 2 autobusos del Bus Nit d'aquest divendres

A partir d'ara les reserves són per al divendres 20 de gener

Above Content Body

Content Core

Bus NitDivendres 13 de gener l'Ajuntament de Premià de Dalt reprèn el servei de transport públic "Bus Nit 2.0", que connecta de forma gratuïta el jovent del municipi amb la zona d'oci nocturn d ela capital del Maresme, Mataró.

És destacable que aquest transport està cardioprotegit i a més disposa d'un monitor que acompanya els joves.

La inscripció prèvia és imprescindible i es fa de la mateixa manera que l'any passat, a través d'un formulari que trobareu al web municipal. En aquest heu d'emplenar els camps marcats (anada/tornada, només anada o només tornada; la parada on agafareu el bus i les vostres dades personals i adreça) i després d'enviar el formulari rebreu una confirmació de la vostra reserva.

En el supòsit que no pugueu agafar el bus per qualsevol motiu, es prega ho comuniqueu prèviament per tal d'atorgar la vostra plaça a una altra persona.

El Bus Nit sortirà de la carretera dels Sis Pobles a les 23.00h i el viatge de tornada serà a les 05.00 hores des de la zona d'oci de Mataró. Hi ha dues parades, a la carretera dels Sis Pobles (davant el camp de futbol) i a la rotonda de les Flors (carretera de Vilassar de Dalt).

Bus Nit 2.0 baner

RESERVA LA TEVA PLAÇA AL BUS NIT

Només has d'emplenar aquest FORMULARI

Below Content Viewlet

Document Actions