Notícies

Navigation Bar

Avís: Canvi d'hora del minut de silenci en rebuig als atemptats terroristes de Brussel·les

Dimecres 23 de març a les 13.00 hores tindrà lloc la concentració de rebuig davant de l'Ajuntament, a la plaça de la Fàbrica

Above Content Body

Content Core

Je suis Bruxelles

L'Ajuntament de Premià de Dalt expressa el seu condol i tot el suport a les famílies de les víctimes dels atemptats terroristes d'avui al matí a l'aeroport de Zaventem i a l'estació de metro de Maelveek, a la capital de Bèlgica.

Alhora, convoca tota la ciutadania a fer un minut de silenci, demà dimecres 23 de març, a les 13.00h, en senyal de rebuig i condemna als atemptats terroristes a Brussel·les. La convocatòria tindrà lloc a la plaça de la Fàbrica, davant de l'Ajuntament. 

Atès l'anunci oficial del Govern de la Generalitat de Catalunya, les entitats municipalistes (ACM i FMC) insten els ajuntaments a convocar el minut de silenci davant dels consistoris dels municipis a les 13.00 h -en lloc de les 12.00 h com s'havia previst inicialment- en senyal de condemna i rebuig als actes terroristes i de solidaritat amb familiars i víctimes.

Seguint el Decret que fixa l'Estat, les banderes onejaran a mitja asta a tots els edificis públics des de les 12.00 hores del dia 22 de març de 2016 fins a les 24.00 h del dia 24 de març de 2016.


Below Content Viewlet

Document Actions