Notícies

Navigation Bar

Augment de places per dos cursos de formació ocupacional degut a la demanda generada

Above Content Body

Content Core

Pla de Barris 1Degut a la demanda de persones interessades en els dos cursos per a persones aturades, concretament, “Mosso de Magatzem amb carnet de carretoner” i “Treballador/a de Garden”,  l’Ajuntament de Premià de Dalt ha ampliat el número de places de 15 a 20 en ambdues accions formatives.  

El curs de “Mosso de magatzem amb carnet de carretoner” comença el 17 de setembre i acabarà el 5 de desembre. La formació tindrà lloc de dilluns a divendres, de 15 a 20 hores, al Centre de Formació Permanent (plaça Mil·lenari, 2).

El curs de treballador/a de garden neix d’una línia específica d’actuació anomenada “Formació i ocipabilitat”, destinada a millorar les opcions d’inserció laboral de persones en situació d’atur. Amb una durada de 80 hores, el curs arrenca el proper 25 de setembre i acabarà el 22 de novembre, i és possible gràcies a un conveni entre el Consistori i la cooperativa local de productors de planta ornamental Corma.

Cal recordar que els dos cursos estan vinculats al Pla de Barris Santa Maria - Santa Anna - Tió que desenvolupen, de forma conjunta, els Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar.

Below Content Viewlet

Document Actions