Notícies

Navigation Bar

Atenció: Prealerta del NEUCAT

A partir de la matinada de demà dijous 8 de febrer, les precipitacions podran afectar el litoral i prelitoral central. És durant el matí quan es preveu que s'intensifiqui el fenomen afectant a més del litoral i prelitoral central.

Above Content Body

Content Core

El Servei Meteorològic de Catalunya posa el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) en situació de Prealerta per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar. 

El Servei Meteorològic de Catalunya informa que s'inicia un nou episodi de nevades a partir d'aquest migdia a les comarques de la Garrotxa, Osona i Selva, amb gruix de 2cm a cotes superiors a 500m. S'esperen d'intensitat feble o localment moderada. 

A partir de la matinada de demà dijous 8 de febrer, les precipitacions podran afectar el litoral i prelitoral central. És durant el matí quan es preveu que s'intensifiqui el fenomen afectant a més del litoral i prelitoral central, també el litoral i prelitoral sud i algunes comarques de la Catalunya Central. Tot i que la zona d'avís és extensa els xàfecs seran d'àmbit local. 

La cota de neu es situarà entorn els 200 metres, no es descarta que pugui nevar a nivell de mar sense previsió de gruix. Si que es podran acumular més de 2 cm per sobre de 400 metres. 

Podeu consultar fent clic AQUÍ els consells que ens fa arribar Protecció Civil.

Mapes de risc de nevades

 

Below Content Viewlet

Document Actions