Notícies

Navigation Bar

Atenció: es posposa pel setembre l'assistència en directe al programa "Divendres" de TV3

La setmana vinent es concretarà la data en què el públic de Premià de Dalt assistirà al programa magazine de la tarda

Above Content Body

Content Core

Espartac PEran i Xavi Coral del Divendres de TV3Canvis de darrera hora han provocat l'anul·lació de la visita de veïns de Premià de Dalt als estudis de TV3 prevista per a demà 17 de juliol, per a veure en directe el programa "Divendres" que durant aquesta setmana ha estat al nostre municipi, a la plaça de la Vila.

Aquests canvis comportaven la presència avui als estudis, però per la manca de temps en avisar les persones apuntades, s'ha considerat el més adient posposar la visita pel setembre. Així, la participació del públic de Premià de Dalt tindrà lloc quan arrenqui la nova temporada d'aquest espai televisiu, que cada tarda emet la televisió catalana i que presentarà des del plató l'Helena Garcia Melero, en substitució d'en Xavi Coral.

La setmana vinent anunciarem la nova data per anar-hi, l'hora i el lloc de sortida de l'autobús. Les persones que ja s'havien apuntat per a demà, concretament 50 veïns, tindran preferència per assistir al programa.

Preguem disculpeu les molèsties i agraïm la vostra col·laboració i participació en la presència del "Divendres" a Premià de Dalt aquesta setmana.

Below Content Viewlet

Document Actions