Notícies

Navigation Bar

Atenció: detectats nous problemes de recepció de la televisió a Premià de Dalt

Interferències entre el senyal de TDT i el servei mòbil 4G al municipi

Above Content Body

Content Core

Problemes recepció TDT
Problemes recepció TDT
Des de fa uns dies els habitatges de Premià de Dalt pateixen problemes en la recepció del senyal de la TDT, un problema que els impedeix veure correctament els diferents canals de televisió. En els darrers dies han estat diverses les persones veïnes del poble que s’han posat en contacte amb l’ajuntament per a informar que la imatge de televisió és defectuosa, es congela i arriba a un punt que deixa de veure’s. Aquests problemes de recepció passen amb tots els canals TDT.

La posada en marxa de la nova tecnologia, 4G, que permet gaudir de serveis de dades mòbils d’alta velocitat, millora la cobertura a l’interior dels edificis i amplia l’extensió geogràfica, és la causant d’afectacions en la recepció de la televisió. Des de l’Ajuntament ens hem posat en contacte amb “Llega800”, l’entitat encarregada de compatibilitzar aquest servei 4G amb la TDT a la banda de 800MHz, per a solucionar aquests problemes de recepció el més aviat possible.

Llega800Què cal fer?
Trucar al telèfon d’atenció gratuïta 900 833 999 O bé al telèfon 93 741 40 50 i obrir una incidència per adaptar l’antena de l’edifici i acabar amb les afectacions. L'entitat comprovarà si la ubicació de casa vostra es troba afectada, i en cas afirmatiu, en 48h passaran a revisar el problema de manera gratuïta.Totes les actuacions tècniques necessàries són gratuïtes pels veïns.

Com es garanteix el correcte senyal de TV?
“Llega800” adapta de forma grauïta l’antena de l’edifici per tal d’acabar i/o evitar possibles incidències. En la majoria dels casos, l’actuació consisteix a col•locar un filtre en la instal•lació de recepció de televisió (antena).

Més informació:

Tríptic incidències recepció TDT per desplegament 4G

Tríptic incidències recepció TDT per desplegament 4G

Fitxer: Llega800_Triptico.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 652,62 kB

Below Content Viewlet

Document Actions