Notícies

Navigation Bar

Arrenca "Passaport de lector, les meves lectures", el 6è Concurs de Superlectors de la Biblioteca Jaume Perich

Above Content Body

Content Core

Fins al 18 d'abril, els nens i nenes d'entre 5 i 13 anys poden participar d'aquesta activitat, plenament consolidada a la Biblioteca Jaume Perich i Escala de Premià de Dalt. Enguany, l'activita, que començava el 19 de gener, canvia de format. A cada participant se li dóna un PASSAPORT DE LECTOR de diferent color segons el seu nivell de lectura (blau, verd i vermell). S'estableixen tres nivells de lectura: gomet blau (fins a 6 anys), gomet vermell (de 7 a 10 anys) i gomet verd (d'11 a 13 anys). La Biblioteca remana els llibres de gomet vermell i verd que es troben a la taula d'entrada de l'equipament.

Passaport blau 6è Concurs superlectors  Passaport vermell 6è Concurs superlectors  Passaport verd 6è Concurs superlectors

El lector haurà d'anar emplenant els fulls amb les seves lectures. un cop enllestit, el lliurarà a la Biblioteca i rebrà un obsequi. Amb tots els passaports dels participants, es farà un sorteig d'un lot de material cultural. El concurs de Superlectors finalitzarà el dissabte 18 d'abril i el dijous 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, es sortejaran els lots culturals.

Below Content Viewlet

Document Actions