Notícies

Navigation Bar

Aquest mes comencen els cursos de Català per a adults de Premià de Dalt

A partir del 7 de setembre, s'obre el procés per formalitzar les inscripcions als cursos de català per a adults, que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística, a  l'Oficina de Català de Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

logo consorci CNLDes del setembre de 2015 fins al juny de 2016, es durà a terme el Curs de nivell de Intermedi (antic nivell B), els dilluns i dimecres, de 9.30 a 11.30 hores. Es tracta d'un curs que permet assolir un cert domini de la llengua i les competències comunicatives adequades per comunicar-se en varietat estàndard, oralment i per escrit, de manera flexible i eficaç, en les situacions comunicatives usuals de l´àmbit social.

El Curs de Nivell Bàsic 1 s'adreça a persones no catalanoparlants que volen desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals, amb la finalitat que l'aprenent, en acabar el curs, pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana. El curs s'impartirà de setembre a desembre, els dimarts i dijous, de 9.30 a 11.30 hores.

PROVES DE COL·LOCACIÓ I INSCRIPCIONS
Les proves i inscripcions als cursos tindran lloc del 7 al 18 de setembre, de 10 a 13 hores, a l'Oficina de Català (plaça del Mil·lenari, 2; tel. 93 693 15 93).

Below Content Viewlet

Document Actions