Notícies

Navigation Bar

Aquest divendres Jazz en la Nit baixa el teló amb la gran connexió entre Chicuelo i Mezquida

A les 10 de la nit, als jardins de Can Figueres

Above Content Body

Content Core

Marco Mezquida i Juan Gómez, Chicuelo, es troben, no es pregunten d'on vénen. Dos que sonen, que respiren en un idioma anomenat art, conversen i conversen des de tecles i des de cordes. Una trobada que promet injectar nova vida als temes de Marco Mezquida i Chicuelo per transitar pels camins musicals més variats. Històries quotidianes, fresques, introspectives i accessibles. Encreuament de camins de dues personalitats artístiques tan nítides com dúctils. Una intersecció marcada per l'autenticitat, l'admiració mútua i l'entrega absoluta a la música.

Guanyador del Goya, brillant com a solista o com a soci de Poveda i Duquende, un escollit: pocs compositors i guitarristes ha donat el flamenco artistes tan sòlids i influents com Juan Gómez, Chicuelo. Marco Mezquida és un músic total, rotund, creador d'un pianisme únic, que s'enriqueix en la diversitat, que no ha parat de sorprendre des de la seva irrupció en l'escena europea.

El concert d'aquest divendres del Jazz en la Nit és una connexió, un encreuament de camins de dues personalitats artístiques tan nítides com dúctils. Una intersecció marcada per l'autenticitat, l'admiració mútua i l'entrega absoluta a la música.

"Pinta el teu poble i pintaràs el món", diuen que va dir Tolstoi. Però és el món el que sempre està arribant i, pinzellada a pinzellada, traça aquest territori anomenat Barcelona. Més tard, Chicuelo i Marco Mezquida la pinten a ella: acolorida, tòrrida, profunda, lúdica, antiga, jove, intensa en la vigília i en els seus somnis.

La tela on pinten està teixida pel seu temps i el seu lloc. No és fusió, no és música del món: és el pols del Mediterrani que ressona. Barcelona port i refugi, punt de convergències i trànsit, platja d'un Mediterrani on fugitius i cercadors de tota mena s'enreden. Dos caçadors de sons s'enreden.

Un projecte en coproducció de Taller de Músics i  la Fira Mediterrània de Manresa.

 

PREUS
CONCERTS: 12€
ANTICIPADA:  9€

VENDA
Al Servei de Cultura, i Atrapalo.com
Descomptes especials per a socis del TR3SC i de la Biblioteca Jaume Perich i Escala

Venda a taquilla:
1 hora i mitja abans de cada concert

ALTRES SERVEIS
Servei de Bar
Servei de ludoteca per a infants

Below Content Viewlet

Document Actions