Notícies

Navigation Bar

Aquest diumenge el Pavelló Poliesportiu Municipal acull la 6a Marató Solidària d'Aikido

Dedicada a les beques menjador

Above Content Body

Content Core

6a Marató Solidària d'AikidoDiumenge 12 de febrer, l’Ajuntament de Premià de Dalt, l'A. C. Aiki Catalunya i el Dojo Aitai realitzen per sisè any consecutiu la Marató Solidaria d'Aikido, una vegada més dedicada a les beques menjador. L'ONG Educo serà qui distribuirà el que es recapti perles  diferents escoles on s'han detectat nombrosos casos de nens i nenes amb greus problemes per poder accedir a un àpat diari.

Aquesta situació de malnutrició és deguda a les condicions de pobresa que, malauradament, cada dia afecten famílies amb nens petits.

L'esdeveniment d'aquest any compta amb mestres d'alt nivell, tercers, quarts i sisens “Dans” de reconegut prestigi i importants entitats col·laboradores. Un any més, s’obre a la participació dels petits que estudien Aikido, amb un instructor especialitzat, amb qui gaudiran d'un ambient exemplar on veuran als millors mestres de l'Aikido i una gran quantitat d'aikidokes reunits per una causa comuna: ajudar altres nens amb menys sort que ells.

La Marató Solidària d'Aikido és una iniciativa promoguda pel col·lectiu 1000 Ukemi solidaris, un grup de persones i entitats interessades en promoure actes i esdeveniments de caràcter solidari i sense cap ànim de lucre.

L’activitat es fa diumenge 12 de febrer al Pavelló Poliesportiu Municipal (passeig de Can Balet). Els adults, de 9 a 14 hores (20€), i els infants (10€), d’11 a 12 hores.
 

Below Content Viewlet

Document Actions