Notícies

Navigation Bar

Aquest diumenge 4 d'octubre la N-II es talla a la circulació de vehicles amb motiu de la I Challenge Costa de Barcelona-Maresme

Above Content Body

Content Core

Diumenge 4 d'octubre té lloc al Maresme la celebració del I Challenge Costa de Barcelona-Maresme, un triatló internacional de llarga distància, considerat una de les proves físiques més dures del món. Concretametn, la prova ciclista (180 km) transcorrerà exclusivament per la N-II, fet que ocasionarà el tancament d'aquesta carretera als vehicles, entre Calella i El Masnou, durant 12 hores, des de les 6.30 fins les 18.30h, aproximadament.

L'alternativa per al trànsit rodat serà l'autopista C-32, que en aquelles hores serà gratuïta. Com ja va passar en la celebració de la Mitja Challenge, diferents voluntaris lliuraran als conductors unes targetes per a passar de franc els peatges de l'autopista mentre duri el tall de la carretera N-II.

Les persones interessades en conèixer tots els detalls del Challenge, trobaran més informació aquí(11), al web del Consell Comarcal del Maresme.

Cartell I Challenge Costa de Barcelona Maresme

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: cartell_challenge.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 328,03 kB

Below Content Viewlet

Document Actions