Notícies

Navigation Bar

Aquest dissabte a Premià de Dalt es lliura el 47è Premi de Poesia Marià Manent

En el decurs de l'esdeveniment literari també es lliurarà el Premi de Narrativa a la memòria d’en Valerià Pujol i Bosch.

Above Content Body

Content Core

La sala teatre de Sant Jaume es vesteix de gala per acollir dissabte a les set de la tarda el lliurament del 46è Premi Marià Manent. Els premis els organitza la secció d'Arts i Lletres de l’entitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Premià de Dalt. 

Content Core

El Premi de Poesia Marià Manent és un dels més antics de tot Catalunya. Està dotat amb 2.000 € al millor recull de poesia de tema lliure i escrita en català. L'obra guardonada serà editada per ‘Quaderns de la Font del Cargol’, amb el suport de l'Ajuntament de Premià de Dalt i de la família Manent. En el decurs de l’esdeveniment, també es lliurarà el Premi de Narrativa a la memòria d'en Valerià Pujol i Bosch, amb un únic premi de 500 €, concedit per la Secció Arts i Lletres de la Societat Cultural Sant Jaume

El jurat dels premis està format per Vicenç Llorca (president), Jordi Manent (secretari), Àngels Gregori, Susanna Rafart i Albert Calls.

La presidenta de la SC Sant Jaume, Emma Escolano, i el regidor de Cultura, Ramon Golart, seran les persones encarregades de donar els dos premis, respectivament.

El lliurament d'ambdós premis comptarà amb moments musicals, a càrrec de Xavier Pomerol i Ramon Aragall.

Below Content Viewlet

Document Actions