Notícies

Navigation Bar

Dissabte 26 de març arriba la gira “ATENEUS” a les conseqüències a Premià de Dalt

El showman pinetenc Gerard Borrell presenta a la Societat Cultural Sant Jaume l’espectacle "Màgia & Comèdia".

Above Content Body

Content Core

Dissabte, 26 de març, a les 19:00 hores, el mag-còmic pinetenc Gerard Borrell presentarà el seu espectacle Màgia & Comèdia a la sala teatre de la Societat Cultural Sant Jaume.

L’espectacle, que forma part de la gira ”ATENEUS” a les conseqüències, és un show per a adults còmic i molt gamberro en el que Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, sorprenent als espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.

El principal propòsit d’aquest showman desvergonyit i provocador és divertir a un públic disposat a tot, amb ganes de passar ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis. Per aconseguir-ho, fa servir l’humor, el cant, el ball i, per suposat, la màgia, convertint el seu show en un hilarant cabaret màgic.

Després de Premià de Dalt, la gira “ATENEUS” A LES CONSEQÜÈNCIES seguirà per diversos espais de la Xarxa de Teatres d’Ateneus (XTAC), recorrent localitats com Llorenç del Penedès, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, La Palma de Cervelló, Castellbisbal, Vilafranca del Penedès, Barcelona, Arenys de Munt i Calaf.

Gerard Borrell és un mag còmic atípic, atrevit i tot terreny que actualment té també en cartell a l’Aquitània Teatre de Barcelona l’exitós espectacle THE BING BANG TONTERY. A més el passat mes de febrer, va ser l’encarregat de conduir les gales del prestigiós FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA LI CHANG al Teatre Zorrilla de Badalona.

Amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell tracta la màgia com un art escènic complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espatarrant.

Les entrades per a l’actuació a la Societat Cultural Sant Jaume estan disponibles aquí: https://www.entrapolis.com/entradas/humor-i-magia-per-adults-gerard-borrell-programacio-coordinada-amb-xtac

 

  

Below Content Viewlet

Document Actions