Notícies

Navigation Bar

Anna Albert, artesana de Premià de Dalt, exposa el seu art en seda a la fira de Montjuic, "The Craftroom"

L'esdeveniment s'inaugura el divendres 20 de novembre i acaba el diumenge 2 de desembre. L'entrada és gratuïta.

Above Content Body

Content Core

Setmana de l'Artesania de Catalunya, del 30 de novembre al 2 de desembreThe Craftroom se celebra en el marc de la Setmana d'Artesania a Catalunya, i la veïna de Premià de Dalt, Anna Albert, integrant de l'Associació d'Artistes de Premià de Dalt, hi participa exposant part dels seus treballs en seda natural pintada a mà (mocadors, quadres, ventalls, roba i bijuteria, regals corporatius...). Totes aquelles persones que vulguin assistir amb nens i nenes ho poden fer ja que s'han programat diversos tallers infantils. L'esdeveniment té lloc al pavelló 8 del recinte firal de Montjuic.

La fira acull una selecció de productes artesans catalans com ara complements de moda, joieria, articles per a la llar, objectes de regal, elements de decoració, etc. Dins del programa, i a banda dels tallers infantils, hi ha demostracions d'ofici, exposició dels 34 projectes de fi de curs dels alumnes de 9 escoles d'arts i oficis, projecció d'audiovisuals sobre l'artesania catalana i l'espai Youtube de la Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya (FAOOC).

Alhora, la fira inclou la participació de diversos tallers artesans d'altres comunitats autònomes com Castella La Manxa, Galícia i Euskadi. A banda, el país convidat en aquesta ocasió és Finlàndia, representat per artesans com ara Terhi Mickelsson, Kirsi Niemelä, Raija Jokinen i Liisa Saarni, entre altres.

Descarregueu-vos el programa d'activitats de l'esdeveniment en el següent document PDF.

Programa de "The Craftroom"

Programa de \"The Craftroom\"

Fitxer: programa_thecraftroom.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 174,48 kB

Art en Seda, Anna Albert, a la fira de Montjuic

Below Content Viewlet

Document Actions