Notícies

Navigation Bar

Andreu Mairal, veí de Premià de Dalt, creador d'una iniciativa audiovisual, "Camí del Far", a través de la formació Dosándress

Una idea, una cançó i un videoclip nascuts a Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

El naixement de Dosándress

Inicialment, és un duet format per un guitarra i un solista. Van començar la seva aventura musical ja fa uns quants anys reversionant temes de diversa procedencia, començant pel cover de “Human”, des de Nino Bravo fins a Oasis, passant per les balades heavys i els clàssics del rock. L’any 2012 va ser el de les composicions pròpies.

Dosándress és alhora un punt de trobada entre amics solistes i “raperos”, músics de vent, corda, percussió i artistes del so electrònic sense el quals aquesta experiència musical hagués estat impossible.

Ha col·laborat amb el jove grup de músics voluntaris “Yokosó”, entre ells, la Serena (veu), l’Ari (piano), i en JaviQuí (guitarra eléctrica i acústica), i obre les portes a altres col·laboracions amb músics i artistes diversos per tal de trobar un enriquiment mutu i oferir concerts voluntaris per alegrar les persones necessitades i alhora promoure la capacitat del duet per a fer directes.

+ Informació al web de Dosándress

Below Content Viewlet

Document Actions