Notícies

Navigation Bar

Ampliació i millora de la línia de bus C14 entre Premià de Dalt i Premià de Mar

Els dos Ajuntaments han tancat avui 19 de juny un acord que amplia l'horari a tots els dissabtes de l'any i als diumenges de juliol i agost

Above Content Body

Content Core

Acord per millorar línia C-14 (19/06/2014)

Els dos Ajuntaments han tancat avui 19 de juny un acord en base al qual s’amplia l’horari a tots els dissabtes de l’any i als diumenges de juliol i agost. Hi haurà servei d’autobús cada mitja hora i els viatges seran gratuïts per a les persones majors de 65 anys i les menors de 18 anys tant de Premià de Dalt com de Premià de Mar. Es faran unes targes, la Tarja Rosa i la Tarja Jove, que acreditaran les persones que tenen drets els viatges gratuïts.

La reunió s’ha fet a l’Ajuntament de Premià de Dalt, encapçalada per l’alcalde accidental, Josep Triadó (CiU); la regidora de Governació i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Premià de Mar, Marisa Farreras (CiU); i el regidor de Transport de Premià de Dalt, Antoni Urrea (CiU), a banda de representants de la concessionària de la línia, l'empresa Sarbus - Casas. L’acord entre els dos consistoris manté les actuals condicions de pagament del servei de transport, és a dir, Premià de Dalt es fa càrrec del 78% i Premià de Mar del 22% restant.

Josep Triadó es mostra molt satisfet de l’acord, “era una assignatura pendent millorar la línia d’autobús que ens uneix els diferents barris de Premià de Dalt amb Premià de Mar, la seva platja i l’estació de Renfe”, i afegeix, “la gratuïtat per la nostra gent gran i els menors d’edat creiem que també és important perquè a més,    garanteix el transport a l’institut i a la zona esportiva municipal”.

Les millores a la línia es posen en marxa al llarg de juliol, i estaran en fase de prova fins el juliol del 2015.

Bus definitiu

recorregut i horaris

Below Content Viewlet

Document Actions